MENÜ
 • Arany Málna 2012 – A jelöltek

  Ha Adam Sandler rossz, akkor nagyon rossz, legalábbis az Arany Málna díj szavazói szerint. Tegnap, az Oscart megelőző éjszakán hirdették ki az idei jelölteket, melyek közül majd kikerülnek az év legrosszabbjai, melyeket bolondok napján, vagyis április 1-én hirdetnek ki.
  Adam Sandler tizenegy jelölést zsebelhetett be szombaton, mint sztár, producer és író, három filmben is: Jack és Jill, Kellékfeleség és a Bucky Larson: Született filmcsillag. Ezzel megduplázta Eddie Murphy rekordjáz, aki öt jelölést tuhatott magáénak 2007-es filmje, a Norbit miatt. Sandler jölései között van a legrosszabb férfiszínész címe, két filmért is, a Kellékfeleségért és a Jack és Jillért is, amelyért kaphat még egyet, mégpedig a legrosszabb női főszereplő díját, hiszen a filmben saját ikertestvérét alakítja.
  Sandler két jelölést kapott a lerosszabb filmes párban vállalt szerepéért is, Jennifer Aniston vagy Brooklyn Decker oldalán a Kellékfeleségben és a Jack és Jillben, Katie Holmes, Al Pacino és önmaga oldalán. Producerként övé a legrosszabb film és a legrosszabb előzmény, remake vagy folytatás jelölése is a Bucky Larsonért és a Jack és Jillért is. Íróként a legrosszabb forgatókönyvért is ő lehet a felelős mindkét filmért és a legrosszabb stáb is az övé lehet a Jack és Jillben.

  – Majdhogynem karmikus, hogy valaki ennyi málnás dolgot összehozzon egy év alatt – magyarázta az Arany Málna alapítója, John Wilson. – Valaki igazán erőteljest dühíthetett fel, azt kell mondjam.
  A legrosszabb film jelöljei között van még a Szilveszter éjjel, a Transformers 3. és az Alkonyat – Hajnalhasadás első része is. A filmek közül a Jack és Jill tizenkét jelöléssel vezet, a Transformers kilencét és a Hajnalhasadás nyolcát megelőzve.

  A legrosszabb színész kategóriájában Sandler a Bucky Larson szárjával, Nick Swardsonnal küzd illetve Russel Branddel az Artúrból, Taylor Lautnerrel a Hajnalhasadásból és az Elhurcolvából és Nicolas Cage-dzsel a Féktelen haraból és a Boszorkányvadászatból. Swardson legrosszabb férfi mellékszereplő is lehet a Jack és Jillben és a Kellékfeleségben.

  Legrosszabb női főszereplő lehet Sandler oldalán egy másik beöltözött férfi, Martin Lawrence a Gagyi mami: Mint két tojásban, Sarah Palin, dokumentumfilmjében, a The Undefeated-ben és Sarah Jessica Parker Csak tudnám, hogy csinálja! című filmjében nyújtott alakításáért. Bill Condon, aki Érzelmek tengerében című filmjéért már Oscart is hazavihetett, most pedig legrosszabb rendező lehet a Hajnalhasadás miatt.

  A csapat hagyományosan az Oscar jelöltek nyilvánosságra hozása előtt hirdeti ki jelöltjeit, a nyerteseket pedig az Oscar díjátadó előtt. Wilson és a körülbelül hatszáz másik tag azonban most úgy gondolta, hogy szakítanak a hagyományokkal és a bolondok napjával kísérleteznek. Bár remélték, hogy az Oscart is áthelyezik április 2-ára, sajnos nem váltották be a reményeket. Mindenesetre mi majd beszámolunk nektek róla, ahogy ma este az Oscart is élőben közvetítjük nektek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon