MENÜ
 • Áramütés gyilkolt egy plázában

  A Marks & Spencer áruházban történt a tragédia, ami egy vállalkozó életébe került. Különös körülmények között áramütés végzett a férfival, ami valószínűleg a bevásárlóközpontban uralkodó hatalmas tömegnyomorhoz köthető.

  Egyelőre még rejtély, hogyan és milyen körülmények között, de áramütéstől halt meg egy férfi a kenti Royal Victoria Place plázában – adta hírül a Daily Mail. Az eset a Marks & Spencer elnevezésű közkedvelt, itthon is népszerű üzletben történt. Az említett cég szóvivője megerősítette a tragédiát, amely szerint halálos áramütés történt a kenti boltban, de csak röviden nyilatkozott.

  “Tragédia történt a boltban. Egyelőre csak az illetékes szervekkel való együttműködésre tudunk koncentrálni, hogy minél hamarabb felderítsék a szörnyű eset részleteit. Ez a legtöbb, amit jelenleg tehetünk. Az üzletet nem kellett kiüríttetni, ugyanis az eset nem a vásárlótérben történt” -nyilatkozta a szóvivő.

  A rendőrség minden lehetséges körülményt vizsgál, az esetet ugyanis gyanúsnak találják, ami azt jelenti, nem kizárt, hogy szándékos emberölés történt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon