MENÜ
 • Anyák napi klippremier Miklósa Erikával és Tandi Florával

  Az időzítés nem véletlen, a művésznők tematikus dalukhoz forgattak videoklipet.

  A Kossuth-díjas operaénekesnő és a fiatal tehetség öt éve ismerkedtek meg. Miklósa Erika tartott egy nyilvános meghallgatást, ahová Flora is elment. Már az első percben éreztek találkozásukban valami sorsszerűt, Erika kamaszkori önmagát látta a fiatal lányban. A kezdeti szimpátia pedig az eltelt idő alatt szoros kötelékké erősödött. Ennek hatására született meg az ötlet, hogy kettejük történetét, a szinte már anya-lánya kapcsolatot egy dalban meséljék el, melyhez tudatosan készítettek videoklipet Anyák napjára.

  Erika így nyilatkozott az RTL Klubnak: „Azon túl, hogy Flora második anyja vagyok, mondhatom azt, hogy a mentora, azt nem mondanám, hogy tanára, de az biztos, hogy valamilyen szinten a segítője szakmailag. Aztán ez annyira kiforrta magát, hogy emberileg is összekovácsolódtunk, és mondhatom, hogy egy mély barátság szövődött köztünk.”
  Flora pedig így vall kettejükről: „Az elmúlt évek alatt tényleg szinte egymás családtagjai lettünk. Kivételes helyzetben vagyok, hogy ilyen támaszom van már a pályám elején. Maximálisan megbízom benne, tőle bármilyen kritikát elfogadok. Köszönöm a sorsnak, hogy a fantasztikus édesanyám mellett lett egy második anyukám is.”

  hazatalal

  Miklósa Erikának nem újdonság, hogy kilép a klasszikus zene világából. Korábban duettezett Zámbó Jimmyvel, Kökény Attilával, jelent meg könnyedebb hangvételű lemeze, de ez az első női crossover duett, amelyet lemezre is rögzített. A Hazatalál (zene – Molnár Gábor, szöveg – Kotsy Krisztina) és annak angol nyelvű verziója, a Flying Away (szöveg – Balla Claudia) megtalálható Tandi Flora tavaly ősszel megjelent bemutatkozó albumán, melynek címe Premier.

  Íme a videoklip:

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon