MENÜ
 • Anyagi problémákkal küzd Stohl András

  Stohl nehezen viseli, hogy a börtönélet után nem megy minden úgy, mint előtte. Leginkább a tévés szerepléseket hiányolja.

  Bár szabadulása után hamar visszazökkent a régi kerékvágásba, barátai nem fordultak el tőle, és a Nemzeti Színház is tárt karokkal várta, mégis anyagi problémákkal kell szembenéznie. Hiszen elesett egyik legfontosabb bevételi forrásától: a tévézéstől.

  “Nem megy minden úgy, ahogy szokott, nem úgy kelek fel reggel, hogy tudom, mi a dolgom. Sokkal többet dolgozom, mint azelőtt, de hiányzik az a biztonság, amit a tévézés jelentett” – mesélte a színész.

  “A biztonság megteremtése a férfi alapvető feladata, erre mostanában jöttem rá. Egy férfi legnagyobb parája, ha nem tudja eltartani a családját. Sokáig nekem természetes volt, hogy mindent meg tudok adni a szeretteimnek, ezért most rossz kedvem van amiatt, hogy számolgatni kell a pénzt, s időnként azt kell mondanom: ez most nem fér bele. Azért nincs nagy tragédia, csak be kell osztani.”

  A következő év is tartogathat kellemetlen fordulatokat, ugyanis Alföldi Róbert távozásával Stohl is maga mögött hagyja a Nemzeti színpadát. Ha igazak az információk, a Vígszínháznál folytatja karrierjét, de elvileg még az RTL Klubnál is számítanak rá.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon