MENÜ
 • Anya és lánya együtt pornózik

  Egy tampai anya és lánya nem mindennapi kötelékben állnak egymással. A családi köteléket a lehető legerősebbre igyekeznek fűzni egymás között, és mondatni, valóban több van köztük, mint anya-lánya kapcsolat. A két nő ugyanis együtt forgat pornófilmeket. Mármint együtt.

  Gusztustalan, ugye? Pedig ők egyáltalán nem szégyellik a beteges üzletet, sőt, “The Sexxxtons” néven reklámozzák is saját magukat. Saját weblapjukon számos videó látható, amelyben Jessica és kedves mamája meztelenkedik, sőt, még egy DVD-t is sikerült kiadniuk. A Huffingtonpost nevű internetes portál pedig állítólag még annak is utánanézett, hogy a két nő valóban rokonsági kapcsolatban áll egymással és állításuk szerint meggyőződtek arról, hogy valóban anyáról és lányáról van szó ebben a gyomorforgató történetben.

  A két nő az interjú során elmagyarázta, soha nem érnek egymáshoz, csupán egy férfit kényeztetnek ketten, ügyelve arra, hogy ne érintsék meg egymást. Az ötvenhat éves anyuka szerint ez nagyon egyszerűen megoldható, de lánya, a huszonkét éves Monica máshogy érzi.

  “Nagyon nehéz úgy szexelni egy férfivel, hogy közben ne érintsük meg egymást. Az ajkaink soha nem érintkezhetnek és ezt elég bonyolult megoldani.”

  A két nő bevallotta, csakis a hírnév és a pénz miatt csinálják az “üzletet”, így hát valószínűleg meg is érdemlik ezt a gyomorforgató szappanoperát…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon