MENÜ
 • Annamari gazdára vetett szemet

  A ValóVilág ötödik szériájának fura lánya Bence gazdát szemelte ki magának.

  Annamarinak egy hónapja ért véget fél éves kapcsolata. Akkor nagyon megviselte a szakítás, de úgy tűnik, mostanra sikerült továbblépnie. Legalábbis erre utal, hogy már kiszemelt magának valakit. Méghozzá nem is akárkit: az RTL Klub új műsorának, a Házasodna a gazda című realitynek a legfiatalabb vőlegényjelöltjét. Annamari annyira elszánt, hogy még a műsorba is jelentkeznek, hogy találkozhasson Bence gazdával.

  “Hát igen, ő tényleg egy nagyon cuki pofa! Hogy jelentkeznék-e?! Ha adottak a lehetőségek, miért is ne? Meg hát, jó móka is lehet, szerintem! – vallotta be Annamari, hozzátéve, hogy nagyon jó pasinak tartja Bencét. – Vele szívesen kikezdenék!

  A 25 éves gazda, aki nem mellesleg tetemes vagyon és gazdaság leendő örököse, elárulta, hogy a csajozós évein már túl van, és jelenleg olyan párt keres, aki mellett megállapodhat, és aki nem retten meg a munkától.

  “Persze nem fogom be dolgozni, de örülnék neki, ha érdeklődne a tanya és a tanyasi élet iránt. A cicamacákat nem csípem, ha valaki tűsarkúban akarna megjelenni a birtokon, ráadnék egy gumicsizmát. Volt már elég plázacica körülöttem, nekem egy igazi, belevaló csaj kell, olyan, aki nemcsak szép, okos, de vicces is, és nem ijed meg a gumicsizmától!”

  Annamari érdeklődését hízelgőnek találta, és azt üzeni neki, hogy ha komolyak a szándékai, akkor jelentkezzen a műsorba.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon