MENÜ
 • Anja Rubik, mint tervező

  A közismert modell az olasz cipőkirálynak, Giuseppe Zanottinak tervez.

  A világhírű szupermodell, Anja Rubik kapszula kollekciót tervezett a Giuseppe Zanottinak. Az 5 darabból álló kollekció a modell két személyes zenei kedvencei áltlal ispirálódott – akik nem mások, mint David Bowie és Debbie Harry – március elején kerül a boltok polcaira.

  Rubik egy kissé glam-punkosnak nevezi a kreációit, mert nagyon szerette azt a zenei periódust, valamint óriási Bowie fan. “Az emberek sokszor hasonlítottak hozzá, ami megvallom őszintén, számomra hatalmas bók. Valószínűleg a járomcsontunk miatt. Nagyon személyes számomra ez a kollekció, hiszen egy igazi történet van mögötte.

  Zanotti akkor találkozott a lengyel modellel első ízben, mikor az még 16 éves volt, hiszen az egyik kampányukhoz alkalmazták, ám ezután majd 6 évig váratott magára a második találkozás. “Nagyon jó barátok vagyunk.” – mondta el Rubik a Voguenak. – “Valahányszor Milánóban járok, mindig együtt ebédelünk, s az asztal mellett rendszerint elmondom a véleményem a cipőkről. Egyik alkalommal azt javasoltam, hogy talán ki kellene próbálnia egy kicsit punkosabb vonalat, erre rávágta, hogy miért nem tervezem meg neki.”

  Rubik elutazott a tervező olaszországi gyárába, hogy minden folyamatot figyelemmel kísérhessen. Szívesen dolgozna máskor is együtt Zanottival, még ha alapvetően más is az olasz, és az általa megszokott new yorki munkastílus, de talán még szívesebben tervezne olyan termékeket, amik szélesebb kör számára hozzáférhetőek.

  A kollaborációt pedig egy kisfilm is megörökíti, így mindenki bepillanthat kicsit a kulisszák mögé.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon