MENÜ
 • Aniston ismét visszavág Jolie-nak

  A Jóbarátok sztárja rendezőnek állna, csak úgy, mint azt ex férje új felesége, Angelina Jolie is tette. Rossznyelvek szerint persze ez a versengés egy újabb fejezete...

  Jennifer Aniston úgy döntött, hamarosan Angelina Jolie nyomdokaiba lépne: jövőre egy egész estés mozifilmet akar rendezni.

  A színésznő a Parade magazin hasábjain jelentette be a terveit, ám a kijelentése máris nagy port kavart Hollywoodban. Sokak szerint ugyanis Anistont megviselte utóbbi három filmjének sikertelensége, ráadásul rendezőként éppen azt az Angelina Jolie-t próbálná meg felülmúlni, aki anno elcsábította tőle kedvesét, Brad Pittet.

  angelina

  Jolie munka közben – Budapesten is forgatott

  “Na, az egy jó kis visszavágás lenne Jen részéről, ha megmutatná, hogy legalább úgy képes rendezni, mint Angelina. Habár nyilvánosan még szinte sosem konfrontálódtak, azért ott van benne a tüske a Brad-sztori miatt” – mesélte egy ismerős.

  Az biztos, hogy Aniston látványosan kerüli Angelina Jolie-t, hiszen néhány hónappal ezelőtt még egy repülőgépen sem volt hajlandó utazni vele. Kettejük konfliktusát pedig maga Jolie is erősíti, hiszen többek között azzal is bosszantotta legyőzött vetélytársnőjét, hogy párjával Aniston egyik kedvenc Los Angeles-i szállodájának lakosztályában szállnak meg rendszeresen.

  (Forrás/kép: E!online)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon