MENÜ
 • Aniston elküldték az első Jóbarátok-forgatásról

  Jennifer Aniston megdöbbentő vallomást tett: annyira nem voltak biztos abban, hogy ő lesz Rachel, hogy az első forgatásról el is küldték...

  Aniston mögött a Jóbarátok beindulásakor már egy meglehetősen nehéz és kudarcokkal teli év állt, elmondása szerint ugyanis a kultikussá nőtt sorozat volt abban az évben a hatodik pilotja – vagyis egy sorozathoz készült próbarésze.

  Arról nem is beszélve, hogy Aniston csak beugró volt Green szerepére, éppen ezért úgy is kezelték – a legendás szökőkutas felvételekről kiparancsolták és közölték vele,  hogy csak akkor játszhatja el Rachelt, ha az eredeti színésznő visszamondja a karaktert.

  Ráadásul egy igencsak kínos beszélgetése is akadt egy férfivel, aki alaposan összekeverte őt valakivel:

  “Azt mondtam magamnak, hogy már túl vagyok néhány piloton, ez idén a hatodik, csak remélni tudom, hogy ez sikeres lesz. Erre ő azt mondta, hogy de hát én egy másik show-ban vagyok. Erre én mondtam neki, hogy igen, tisztában vagyok vele. Erre az a férfi elmondta, hogy a másik show csak azért készül, hogy kiszúrjanak a Jóbarátokkal, mert ez aztán igazán jó lesz. Én erre mondtam neki, hogy nem, ilyen nem történhet. Emlékszem, hogy vele szemben álltam, mikor közölték velünk, hogy leszerződtetnek minket három részre. Mikor először filmezték a csapatot ott a szökőkút előtt, engem egy idő után kiküldtek a képből, mert még nem voltak biztosak benne, hogy én játszom Rachelt.”

  Aniston elküldték az első Jóbarátok-forgatásról

  Te menj innen!

  A Jóbarátok ennyi idő után is kifogyhatatlan hírforrás: múltkor Phoebe-parádéval örvendeztettünk meg titeket, Anistonról pedig írtunk már olyan szépeket, hogy nem tud öregedni, de mostanában fontos téma esküvője is!

  Forrás: Perez Hilton

  Kép: Thinkpinay

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon