MENÜ
 • Angliában lép fel az X-Faktor sztárja

  Shodeinde Dorka nyáron költözött ki családjával az Egyesült Királyságba, és pénteken lesz az első fellépése.

  Az X-Faktor felfedezettje külföldre költözött, miután férje egy helyi focicsapatnál kapott munkát. Most Birminghamben élnek, Dorka közös kislányukat neveli, és úgy tűnik, beindul a karrierje: nemrég zenekart alapított a szintén kint élő zenésszel, Polyák Rolanddal, Frankness néven, és hamarosan a nagyközönség elé lépnek.

  “Az első fellépésem lesz itt, az Egyesült Királyságban, Rolanddal soul-, bluesdalokat fogunk énekelni. Nagyon izgatott vagyok” – mesélte Dorka.

  Partnere, Roland is hasonlóan lelkes:

  “Nagy terveink vannak, szeretnénk közös lemezt és remek dalokat összehozni, minél többet koncertezni itt, az Egyesült Királyságban és természetesen Magyarországon is. Ez egy kis koncert lesz, úgymond bemutatkozás a helyi közönségnek, egy igazán híres angol élőzenés pubban.”

  Habár Dorkának az X-Faktor után itthon nem sikerült nagyobb hírnevet szereznie, bízik benne, hogy külföldi fellépésével elindulhat valami.

  “Amit éppen itt építek fel, az összefügg a magyarországi karrieremmel. Több tapasztalatot szeretnék szerezni, és itt nemzetközi szinten is kipróbálhatom magam. Nagyon jó irányba halad a karrierem, az otthoni sikerből is táplálkozom. Több mint húszezer rajongóm van, napi kapcsolatban vagyok velük, a közösségi oldalaknak köszönhetően, alig várják az albumot és az új dalokat. Az ember keresgéli az útját, most jött el az az idő, amikor magam alakíthatom a zenémet, és azt énekelek, amit akarok.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon