MENÜ
 • Andy másnak adta volna az Oscart

  Andy Vajna kifejtette véleményét az idei Oscar nyertesekkel kapcsolatban.

  A magyar filmek gyártásáért felelős kormánybiztosnak kinevezett Andy Vajna megosztotta véleményét az idei Oscar-díjjal kapcsolatban.

  andy

  12 év rabszolgaság nyerte el a legjobb filmnek járó díjat.

  Andy Vajna olyan fergeteges sikerek producere, mint az Elemi ösztön, a Terminátor vagy a Die Hard sorozat. Ha valakinek, hát neki mindenképpen van joga szakmailag megítélni az Oscar nyertes alkotásokat. Sőt az Akadémia tagjaként közvetlenül befolyásolhatja a végeredményt szavazatával.

  A 12 év rabszolgaság véleménye szerint nem érdemelt Oscart. Szerinte politikailag korrekt döntés született, hiszen díjazni akartak egy, a rabszolgaság témáját feldolgozó filmet. Andy szerint ezt már korábban sokkal színvonalasabb alkotások esetén megtehették volna.

  A színészi Oscar esetén már inkább egyetért a döntéssel. Szerinte Leonardo DiCaprio előbb-utóbb megkapja majd a díjat, de Matthew McConaughey mindenképpen megérdemelte az idei Oscart.

  gravitáció

   

  Természetesen a producer elárulta azt is, hogy ő melyik filmre adta le a voksát. Úgy gondolja, a Gravitáció minden szempontból egy filmtörténeti fordulópont, mind történetvezetésében, mind technikai megvalósítását tekintve. Tehát ha Vajna dönthette volna el, akkor a legjobb film Oscárja a Gravitáció alkotóinak kezében kötött volna ki.
  Forrás: hír24, imdb.com

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője