MENÜ
 • Amy Winehouse férje döbbenetes vallomást tett

  Amióta csak eltávozott az élők soraiból, azóta megy a találgatás a néhai énekesnő halálának körülményeiről. Egy évvel a tragédia után férje bevallotta, valószínűleg ő indította el a lavinát Amy Winehouse életében.

  A 30 éves Blake Fielder-Civil mindidáig állította, hogy semmi köze nem volt felesége korai halálához. Miután azonban kiengedték az elvonóról -ahová egyébként sokadszorra bekerült – hirtelen őszintén belátta: Amy tőle kapott életében először kemény drogot, ami valószínűleg nagyban hozzájárult nála a függőségben.

  Az már kiderült ugyan, hogy az énekesnő nem túladagolásban, hanem nagy mennyiségű alkohol miatt hunyt el, de korábban keményen drogozott. Férje a halálakor kis híján öngyilkos lett a bűntudattól a börtönben – a férfi egyebek mellett súlyos testi sértés miatt kiszabott büntetését töltötte –, de a gyászszertartásra még így sem engedték ki cellájából.

  Sokak szerint azért mondta el ezeket, mert most tisztul az agya az állandó bódulatából, de az is jó hatással lehet rá, hogy most született meg első gyereke.

  “Én adtam neki először kemény drogot. De nem gondoltam volna, hogy ő, amilyen erős egyéniség, feltétel nélkül elfogadja tőlem” – magyarázkodott bűnbánóan Blake.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon