MENÜ
 • Amy volt férje ismét a drogok világában

  Szerencsére ezúttal nem arról van szó, hogy visszaesett volna. A tragikus sorsú énekesnő, Amy Winehouse volt férje drogtanácsadóként dolgozik.
  Korábban éppen függőségének köszönhette, hogy börtönbe került. Ezúttal éppen az ellenkező oldalon szállt be a drogbizniszbe: másokat próbál leszoktatni. Blake Fielder ezen a héten került egy rehabilitációs intézetbe, ahol a szabadlábra helyezési program részeként drogfüggőknek ad tanácsokat.
  Úgy tartották, ez pont hozzá való állás, hiszen maga is heroinfüggő volt. Egyelőre nincs elhalmozva munkával, csupán két napot kell dolgoznia hetente. 

  Blake 32 hónapot ült egy betörés miatt. Sajnos a pénz nem a megélhetésért kellett neki, csupán arra, hogy előteremtse a napi kábítószer adagját. A férfit egyébként korábban Amy apja, Mitch azzal vádolta, hogy rászoktatta lányát a kemény drogokra.

  Azonban mára már megváltozott a véleményük róla. A család egy barátja szerint Blake már teljesen tiszta, még a heroint pótló methadont sem szedi.  “Egy teljesen új ember lett belőle – nyilatkozta egyik barátja. – “Ideális jelölt arra a feladatra, amit adtak neki. Megkérdezték, hogy mit szólna egy ilyen munkához és ő megragadta az alkalmat” – tette hozzá.

  Blake és Amy két évvel az énekesnő tavaly nyári, alkoholmérgezés okozta halála előtt vált el. A férfi most új párjával, Sarah Aspinnel él. A nőnek egy kilenc hónapos kisfia is van.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon