MENÜ
 • Amikor a Facebook atyja nyaralni megy

  Mindenhol olcsó szállást és olcsó éttermeket választottak. No nem azért, mert ennyire fukarak lennének. Ők csak egyszerűen ilyen visszafogott pár.

  Mark Zuckerberg élete mostanában igazán mozgalmas. A Facebook felkerült a tőzsdére – egyelőre úgy néz ki, hogy az ügyön hatalmasat bukik – és ahogy azt korábban már megírtuk, elvette feleségül barátnőjét, Priscilla Chant. Az igazán szerénynek mondható esküvőt most egy hasonlóan visszafogott nászút követte az öreg kontinensre, azon belül is a dél-európai Olaszországba.

  A frissen egybekelt pár először először eltöltött pár napot Rómában, ahol megtekintették a nagy turista látványosságokat, többek között természetesen a Colosseumot is. Ezt követően azonban útjuk a vidéki Olaszország megismerésére irányult, bejártak több olasz falvat is, ahol felhőtlenül jól érezték magukat.

  A Mark Zuckerbergre jellemző visszafogottság itt is megnyilvánult. Sehol nem csaptak maguk körül hangos médiafelhajtást, többnyire kettesben, romantikusan andalogtak a középkori utcákon. Mindenhol olcsó szállást és olcsó éttermeket választottak. No nem azért, mert ennyire fukarak lennének. Ők csak egyszerűen ilyen visszafogott pár.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon