MENÜ
 • Amerikai színész magyar csajjal

  Russel Brand is a mi lányainkra esküszik

  Csupán három hónapja annak, hogy a népszerű énekesnő, Katy Perry, valamint humorista és egyben színész férje, Russel Brand szakítottak. A válási procedúra még a mai napig tart, a férfi azonban úgy néz ki búfelejtőként már most más lányok karjaiba rohan. És méghozzá nem is akárkiébe! Nagyon úgy néz ki, hogy Russel hazánk egyik szép leányával, Barabás Nikolettel kavar.

  Először a külföldi média is értetlenkedett egy sort, hogy a férfi most hogyhogy nem egy A-listás lánnyal randizgat, de aztán kicsit jobban utána kutattak Niki múltjának és kiderült, hogy egyáltalán nem elveszett lányról van szó. Több országban is modelkedett már. Budapesten kívül dolgozott például Bécsben, Hamburgban, sőt, New Yorkban is, illetve filmekben, reklámokban is szerepelt.

  Rá is fér Russelre, hogy valaki lenyugtassa. Az amerikai állampolgárság megszerzésére indított folyamat nagy valószínűséggel el fog akadni, hiszen azt még akkor indították el, amikor Katyvel együtt voltak. Emellett nemrég összetörte egy paparazzi iPhone-ját, amiért súlyos bírságot perkálhat majd.

  Hogy vajon mennyire komoly ez a kapcsolat? Jó kérdés. Elég sok helyen feltűnnek együtt, már a srác anyjával is lógtak együtt hármasban. Lehet Niki lesz Russel életében az új Katy Perry?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon