MENÜ
 • Amerika őrült hírességek

  Sokak számára nagyon fontos hazájuk, vannak akik túlzottan is rajonganak és lépten-nyomon hirdetik hazaszeretetüket.

  Madonna, Kesha, Katy Perry, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Britney Spears több közös dolog is akad bennünk a zenélésnél. Mind a négyen megszállottan szeretik hazájukat, Amerikát. Olykor kínos és meghökkentő szituációba is kerülnek mindezek miatt. Katy Perry egykori kosztümjét például ki tudná elfelejteni? Viszont olyan ember is kevés van, aki nem hallgatta végig Madonna “American Life” című albumát.

  A legfiatalabb amerikai híresség, aki megszállott honimádó Miley Cyrus, a mára extravagáns nővé érett egykori Hannah Montana büszkén énekli milyen bulizni az Egyesült Államokban. Leszáll Los Angelesben a gépről és kedvenc Jay-Z száma megy a rádióban, számára ilyenek az amerikai mindennapok.

  Kesha amikor csak teheti, amerikai zászlóban lép a színpadra. A magyar származású énekesnő még tetoválásokkal is díszítette testét, amik hazaszeretetéről árulkodnak.

  Katy Perry teljesen megszállott, ezt a ruhát elnézve nem is kell többet mondani, miért imádja őrülten Amerikát.

  Madonna a legigényesebb módon, és a legtisztelendőbb formában imádja hazáját. Egy albumot készített milyen is Amerika, ahol az előnyeit és a hátrányait is tökéletesen elmeséli dalain keresztül.

  Lana Del Rey is Madonnához hasonlóan egy dalban tiszteleg hazájának, és az amerikai zászlót, mint ruhát ő sem veti meg. Dalszövegeiben egy igazi hazaszerető amerikainak vallja magát, és a nemzet vesztét a személyes halállal azonosítja. Mindezek ellenére ő is kritizálja hazáját, a szeretet szerinte sem egyenlő az elvakult imádattal.

  Britney Spears is sokszor nyilatkozott, máshol nem is tudná elképzelni az életét. Az amerikai zászlót pályatársaihoz hasonlóan rengeteg alkalommal viselte magán. Legemlékezetesebb ilyen alkalom a Rolling Stones magazin címlapján jelent meg, ahol topján volt látható a jellegzetes minta, és a háttér maga a zászló volt. A Rolling Stoneson kívül a Vouge és más magazinok hasábjain is látható volt már róla hasonló képsorozat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon