MENÜ
 • Alvás közben fogant a gyerek?

  Stephen Davis és felesége rendszeresen ébred arra, hogy igen különös pozitúrában vannak. A férj igen különös és kicsit kellemetlen betegségben szenved, bár a pár ezt nem tartja annak.
  Így kezdődtek a bajok: “Az első alkalommal, amikor Stephen sms-ben megkérdezte tőlem, hogy mi történt kora reggel az ágyban, azt hittem, csak újra át akarja élni a hancúrozásunkat.” Kiderült, hogy a férfi alig emlékezett valamire az együttlétből, csupán pár dolog villant be neki, de az aktusról fogalma sem volt. Pedig megtörtént.
  “Ez még a kapcsolatunk elején volt, mindössze három hónapja voltunk együtt, amikor ez történt. Stephen már a legelejétől hetente legalább egyszer szexuális együttlétet kezdeményezett velem, minden alkalommal nagyjából hajnal három óra körül. Egy idő után persze feltűnt, hogy ez az éjszakai szex teljesen más, mint ahogyan egyébként normálisan szeretkezni szoktunk. Semmi csókolózás, semmi előjáték, semmi intimitás. Csak ki-be, ki-be, bumm-bumm, köszönöm, asszonyom.” A feleség tehát onnan jött rá a gondokra, hogy férjének teljesen üveges volt a tekintete és egyáltalán nem reagált arra, ha Kelly beszélgetést kezdeményezett vele.

  “Ez öt évvel ezelőtt történt, de hiába élünk egészséges nemi életet normális módon – vagyis hetente négy-öt alkalommal szeretkezünk úgy, hogy mindketten tudunk róla –, Stephen még mindig szexszomniában szenved. Olykor visszaalszom és hagyom, hadd csinálja. Sőt, talán a kisfiunk is egy ilyen szeretkezésből született, amikor mindketten aludtunk. Akkoriban Stephen 4-5 alkalommal is kezdeményezett éjjelente, álmában.” Noha a barátok csak jókat mulatnak ezen a problémán, a feleséget egyre jobban idegesíti. Nagyon kínosnak tartja, így még orvosnál sem jártak a gonddal.


  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon