MENÜ
 • Alternatív rockban is bővelkedik a VOLT

  A Turboweekend Dánia legaktuálisabb alternatív rock zenei produkciója, de a szintetizátorral megspékelt disco rock kedvelőinek is kötelező buli a koncertjük.

  A fiúk 2006-ben lettek népszerűek a dán alter rádiók által agyonjátszott Into You-val. Majd a szám, valamint a legmenőbb koppenhágai klubokban adott koncertek sikerének köszönhetően hamarosan meghívták őket a Roskilde-ére, bemutatkozó albumuk, a Night Shift pedig 2007 októberében jelent meg.

  Hazájukban már ekkor több rangos szakmai díjra jelölték őket, két évvel később kiadott második nagylemezük, a Ghost Of Chance a Sony terjesztésében futott be Európában, Trouble Is című slágerükből Tiësto készített remixet. 2010-ben versenyben voltak a legjobb dán produkciónak járó elismerésért az MTV Europe Music Awards-on, tavalyelőtt őket választották hazájuk legjobb koncertzenekarának. Legfrissebb lemezük Fault Lines címmel első helyen végzett a dán lemezeladási listán.

  A Turboweekend három alapító tagja, Martin Øhlers Petersen dobos, Silas Bjerregaard énekes és Morten Køie basszusgitáros gyerekkori barátok, míg a banda negyedik tagja, Anders Stig Møller csak nemrégiben, a 2012-es Fault Lines felvétele során csatlakozott a trióhoz.

  Legismertebb dalaik: Trouble Is, Into You, Neverending, On My Side, After Hours, Into The Pavement, Holiday, Glowing Vision, Wash Out.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon