MENÜ
 • Altató és alkohol vitte el

  Kiderült, mi okozta Mary Zsuzsi halálát

  Az egykor népszerű és szeretett énekesnő boncolási jegyzőkönyvéből napvilágra kerültek részletek. Ezek alapján valószínűsíthető, hogy Mary Zsuzsi halálát nem a véletlen okozta, hanem szándékosan vetett véget életének. A dokumentumból kiolvasható, hogy magas volt a véralkohol szintje, ezen felül pedig feltételezhető, hogy altatót is bevett, nagyobb mennyiségben. A kettő együtt pedig könnyen halálos kimenetelhez vezethet.

  Egykori férje, Klapka György, akivel az utolsó pillanatig egy telken, de mégis külön életet éltek, továbbra sem hisz abban, hogy korábbi neje szándékosan akart véget vetni életének. Véleménye szerint baleset okozta az énekesnő halálát, azt azonban végtelenül sajnálja, hogy nem vette észre, hogy a nő zugivó maradt. Korábban ugyanis voltak problémái az alkohollal, de mindenki úgy tudta, leszokott róla.

  Egy szakember hozzátette: “Az énekesnő vérében kimutatott alkoholmennyiség megfelel egy üveg tömény szeszesitalnak. Ilyen adagtól bekövetkezhet halált okozó szívritmuszavar vagy hányásos aspiráció, vagyis fulladás, amelynek szinte megduplázva növelte a lehetőséget a toxikus mennyiségű altató, nyugtató hatású szerek beszedése.” A jegyzőkönyvben továbbá rögzítették, hogy egy korábbi öngyilkossági kísérlet nyomait is felfedezték Mary Zsuzsi testén. Megállapították, hogy akkor erei felvágásával kísérelt meg véget vetni életének.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon