MENÜ
 • Álorvos ígért nagyobb péniszt betegeinek

  Érdemes jobban megnézni a magánrendelések kezelőorvosait, ha több éve lejárt az engedélye, és kecskevért itat a pácienssel, valószínűsíthető hogy egy szélhámos karmai közé került a beteg.

  Április végén tartoztatták le a hazug férfit, aki orvosnak adta ki magát a dél-afrikai Tshwane városában. A férfi azt állította, hogy a “Pénisznövelők Országos Szövetségének” tagja. A dél-afrikai rendőrség egy időpontot beszélt le a szélhámos férfival, természetesen teljes inkognitóban. Végig csináltak több kezelést is, mikor végre sikeresen letartóztatták. Az alkalmak során folyamatosan gyűltek a bizonyítékok, megfelelő bizonyíték híján értelmetlen lett volna az azonnali letartóztatás.

  A férfi papírjai hamisak voltak, és már 2 éve le is jártak. Illegális krémeket, vákuum pumpákat és kecskevért, sőt még fából faragott műpéniszeket is alkalmazott, szerencsére eddig ismeretlen milyen formában vetette be ezeket. Az illegális krémek és hamis okiratok adták a rendőröknek a szükséges indítékot a letartóztatásra.

  Az álorvos azzal is rontott helyzetén, hogy próbálta megvesztegetni az őt tetten érő nyomozókat. A letöltendő szabadságvesztésről az illetékesek később döntenek, azonban már most kiszabtak egy 55 ezer dolláros büntetést a férfira, ami nagyjából 13-14 millió forintnak fele meg.

   

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak