MENÜ
 • Állandó orgazmusa miatt végzett magával

  A 39 éves Gretchen Molannent rendkívül szokatlan betegsége hajszolta öngyilkosságba. Az amerikai nő 16 éve át megszűnni nem akaró szexuális izgalmi állapotban élt. Miután a világ tudomást szerzett problémáiról, nem tűrte tovább szenvedését.

  Gretchen Molannen tizenhat éven keresztül szenvedett folyamatos nemi élvezettől, aztán nem bírta tovább, teljesen megelégelte betegségét. A PGAD nevű betegség állandó izgalmi állapotot okoz, és a beteg csúcsra jutás után sem érzi magát kielégültnek, pedig előfordult, hogy egymás után ötven orgazmusa is volt.

  A floridai egy nappal azután követte el az öngyilkosságot, hogy a sajtó nyilvánosságra hozta történetét. Dolgozni sem volt képes, hiszen betegsége miatt sorozatos szexuális izgatottságot élt meg mindennap. Egyszerűen képtelen volt tovább együtt élni ezzel a betegséggel, így az öngyilkosság mellett döntött. Halálának körülményei még nem tisztázottak. Sokat elárul azonban az a fotó, amelyet az asszony a Facebook-oldalára tett fel. A képen egy gázálarcban pózol barátai legnagyobb megdöbbenésére.

  “Régen határtalanul szerettem élni, de ez az elviselhetetlen kór tönkretett mindent. Ez így már nem élet, folyamatosan az öngyilkosságon gondolkodom” – vallotta be a Tampa Bay Times című újságnak Molannen alig egy héttel a szörnyű tragédia előtt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon