MENÜ
 • Alkain-diéta spártai módra

  Végre kiderült mitől olyan vékony Beckhamné.

  Az énekesnőből divatguruvá vált Victoria Beckham az új évet új diétával kezdi, mely valószínűleg 2013 új mániája is lesz. Az alkain diéta leginkább a vegetáriánus, magas savtartalmú ételekre koncentrál.

  A diéta már most futótűzként söpör végig Hollywood utcáin. Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston és Kirsten Dunst azóta étkezik a diéta szabályait követve, mióta megjelent az azzal foglalkozó szakácskönyv, a Honestly Healty, 106 receptet rejtve.

  A diéta lényege abban áll, hogy a test pH-értékének egyensúlya hozásával csökkentse a testsúlyt, de a leírások szerint más úton is segíti az egészséget, legyőzi a betegségeket, energiát ad, az allergiák ellen is hatásos, sőt, még az idegrendszert is megnyugtatja, a fejfájás, izomfájdalmak és álmatlanság megszüntetéséről nem is beszélve.  A diéta kerüli a tejtermékek, hús és magból készült ételek fogyasztását. Az ideális táplálkozás során az elfogyasztott ételek 70 százaléka alkain, a maradék harminc pedig valamilyen savas étel.

  A diéta során a vizet – az egyetlen fogyasztható italt – is alkainnal kell gazdagítani. A tányérra leginkább spenót, csíra, avokádó, olíva és néhány halfajta kerülhet.

  Sztárnak lenni nem könnyű és talán nem is egészséges. Az eddigi legtöbb divat-diétáról kiderült, hogy egyáltalán nem egészségesek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon