MENÜ
 • Alicia Keys designer ruhái

  Madonna, Rihanna, és megannyi sztár mellett Alicia Keys fellépőruháit is neves tervezők készítik.

  Alicia Keys legújabb turnéja a napokban kezdődött Seattleben, Set the World on Fire címmel. Az énekesnőre mindig is jellemzőek voltak a letisztult, egyszerűbb, áramvonalas vonalvezetésű ruhák, s ez esetben több tervezőt is segítségül hívott az elkészítésükhöz.

  Közéjük tartozik az Akris, Michael Kors, Hervé Léger és Maison Michel. Albert Kriemler az Akristól több kifutói darabot átalakított az énekesnőnek.

  “Mialatt Albert az őszi ready-to-wear kollekciót tervezte, én éppen a turné kezdő fázisában voltam. Mikor elkezdtünk együtt dolgozni a fellépőruhákon, Ő hamar megtalálta a legmegfelelőbb módját annak, hogy a kollekció szellemiségét átemelje Alicia fellépőruháiba.” – mondta Keys stylistja, Laura Jones – “Alicia imádja a divatot, de mindenekelőtt szereti ha a ruhái letisztultak, egyszerűek, így ragaszkodott a tiszta sziluettekhez, és azt kérte, hogy az anyaghasználatra és a formákra koncentráljunk.”

  Az utóbi időben egyre nagyobb a divatja annak, hogy a neves sztárok nagy házakkal terveztetik meg maguknak a fellépőruháikat, hiszen gondoljunk csak Rita Orára, akinek a Pucci tervezett, vagy Rihanna, akinek a Givenchy.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon