MENÜ
 • Alexandra Burke végre bepasizott?

  Sokat továbbra sem hajlandó barátjáról mesélni

  A brit énekes sosem arról volt híres, hogy szerelmi életébe könnyen belátást engedett volna az arra kíváncsiaknak. Ezen a hétvégén azonban egy kicsit sikerült közelebb férkőzni a szívéhez. Évek óta szorosabb kapcsolat fűzi Jermain Defoehoz, a Totenham Hotspur focistájához. Azonban sokáig tagadták, hogy kapcsolatuk több lenne szoros barátságnál. Most azonban végre többet is elárult.

  “A zenei karrieremmel mindig is elégedett voltam, a magánéletem azonban sohasem volt 100%-osan tökéletes. Talán azóta, hogy tizenöt éves koromban eltemettük a nagyapámat. Most azonban huszonhárom vagyok és úgy érzem újra tökéletesen boldog. Kicsit idegeskedek, mert nem szeretném elszúrni ezt az egészet, és kívánom, bárcsak így maradjanak a dolgok.” A focistával való kapcsolatáról tudatosan nem beszélt idáig. Ez talán érthető is, ugyanis a közkedvelt labdarúgók, akik sztárokkal kezdenek, általában rosszul jönnek ki a dologból. Ugyanis nem nagyon bírnak megmaradni egy helyen.

  Alexandra azonban megvédi választottját. “Mindenkinek az alapján kellene ítélkeznie a másikról, hogy mennyire ismeri és mi van annak a másiknak a szívében. Focista, vagy nem focista, pletykák, vagy nem pletykák, senkit ne ítélj meg addig, amíg nem ismered személyesen.” A karrierjével kapcsolatban pedig hozzátette, hogy látja más britek, például Adele, vagy a One Direction milyen sikereket ér el az Egyesült Államokban. Ő azonban igyekszik kitartani és Nagy-Britanniára koncentrálni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon