MENÜ
 • Alexander Wang és a monokróm romantika

  Alexander Wang a New York Divathéten mutatta be saját neve alatt futó márkájának legújabb darabjait.

  Alexander Wang, a Balenciaga nem régiben kinevezett kreatív vezetője a napokban mutatta be friss, saját neve alatt futó kollekcióját New Yorkban. A bemutatót mindenki izgalommal várta, hiszen a francia divatház kapcsán a fiatal tervező az eddiginél is nagyobb rivaldafénybe került.

  A kollekció izgalmas.Változatos anyaghasználat, változatos kompozíciók, újító megoldások. A bemutató elejét a monokróm színek uralják, de véletlenül sem marad unalmas emiatt a felütés, hiszen a szőrme, a kasmír és a gyapjú mesteri kombinációjával egyedülálló kontrasztokat fest. Különleges, szinte domináns darabok a mancsszerű kesztyűk, valamint az érdekes, kapucni jellegű fejfedők, amik egy egységes, kissé arabikusan-télies dimenziót csempésznek a kifutóra.

  Wang előszeretettel fordul a paneles megoldásokhoz, amik szinte mindenféle darabon megjelennek, egymásra fekszenek, keresztezik egymást, néhol idegenként, néhol viszont tökéletesen harmonikus egységként.

  A bőr és a szőrme használata már-már ámulatba ejtő, szépen szabott, elegáns darabok, más anyagokkal fuzionálva.

  A show vége felé egyre erőteljesebb sportosabb, lazább aspektus sem tudja elvinni a kollekciót ebbe az irányba, hiszen itt is szinte ordítanak a szigorú szabásvonalak, a geometrikus sziluettek inkább a maradandóság hírnökei, mintsem a dinamikáé. Az összképben van valami kellem, valami rendkívül nőies báj, ami még a határozottságon is átrémlik, valamiféle beton romantika.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon