MENÜ
 • Akupunktúrás kezelés alatt maradt magára

  Arlingtonban a rendőrségi kezelői egy ideig biztosan nem fogja elfelejteni a hívást, ami egy akupunktúrás rendelőből jött. Az egyik pácienst kezelés alatt hagyta ott az orvos.

  A szerencsétlen kezelt már bőven tele volt aggatva tűkkel, mikor elszenderedett és mikor felébredt, egy rémálomban találta magát – az orvos ugyanis bezárta és otthagyta a rendelőben.

  “Egy rendelőben vagyok”  – kezdte el történetét a szerencsétlen asszony, aki egy ideig segítségért kiabált, majd inkább felhívta a rendőrséget – “Nem hallok semmit. A zene leállt. Be van zárva az ajtó és az orvos autója is eltűnt!”

  A délután hatkor érkező hívás akkor döbbentette meg a kezelőt a leginkább, mikor kiderült, hogy egy akupunktúrás rendelőből jött. Így meg is kérdezte a telefonálót, hogy páciense, aki ezek után mesélte el részletesebben a helyzetét:

  “Igen, páciens vagyok és a kezelés kellős közepén voltunk, mikor megláttam ébredés után, hogy az orvos elfut valakiért. Nekem kellett kivennem magamból a tűket! Hogy egyáltalán megnézhessem, mi történik. Már öt perce sikoltozom!”

  Az orvos később bocsánatot kért, elmondása szerint még sose fordult vele elő az, hogy elfelejtette volna páciensét a kezelés kellős közepén.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon