MENÜ
 • Ákos elengedte magát a VOLT-on

  Feleségével és stábjával ünnepelte a VOLT Fesztiválon a 2012-es turnéjának kezdetét Kovács Ákos

  Napközben ellepték Sopront a rajongók, Ákos-dalok szóltak a telefonokról, ahogy leszállt az este, pedig megkezdődött a 2012-es turné.

  A színpad előtt a legkisebbektől kezdve a legnagyobbakig mindenki helyet kapott, idős és fiatal egyaránt izgalommal várta, hogy végre felcsendüljön az első hang. A koncert repertorájában nem csupán a legújabb dalok, de a régi klasszikusok is szerepet kaptak.

  A turné kezdeti sikereit az énekes is megünnepelte. Látszólag elégedett lehetett az énekes saját teljesítményével, hiszen tőle szokatlanul elengedte magát. Csapatával a VIP-sátorban lazítottak: a stáb tagjai szinte egytől egyig Ákos-pólóban jelentek meg, és persze maga az énekes is ilyet viselt. Felesége, Krisztina is elkísérte a koncertre, és úgy bújtak egymáshoz, mintha friss szerelmesek lennének, le lehetett olvasni arcukról a boldogságot.

  “Rengeteget készültünk erre a turnéra. Azt kell mondanom, hogy szerintem zenekar fesztiválkoncertre még nem próbált ilyen intenzitással, mint mi. Ez a város különösen kiemelkedő helyet foglal el a szívemben, szeretem a VOLT-ot, szívesen járok vissza, ami a szervezőknek és természetesen a közönségnek köszönhető” – mondta még a VOLT sajtótájékoztatóján Ákos.

  Reméljük, most már Ganxsta Zolee is tudja, hogy ki az az Ákos (lásd videónkat).

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon