MENÜ
 • Akiknek Britney csalódást okozott

  A srácok nem különösebben zavartatják magukat, ha valakiről negatív véleményük is van. A nyilatkozó Tom Parker például kifejezetten többet nézett ki a szőke ciklonból.

  Az énekesek között is van az úgy, hogy az első találkozás után nem találják túl szimpatikusnak egymást. Jó esetben kedvesen mosolyognak egymásra, udvariasan elbeszélgetnék az időjárásról, vagy arról, hogy ki milyen díjakat vitt haza legutóbb, aztán az egymásról alkotott véleményt megtartják maguknak. Azonban vannak olyan művészek, akik szeretik véleményüket megszellőztetni a sajtónak is. A The Wanted együttes tagja is így tett most Britney Spearsszel.

  A srácok nem különösebben zavartatják magukat, ha valakiről negatív véleményük is van. A nyilatkozó Tom Parker például kifejezetten többet nézett ki a szőke ciklonból. “Britney egy gyönyörű és kedves nő, de mikor találkoztunk vele arra számítottam, hogy összetettebb személyiség. Sajnálom őt, mert nagyon sok mindenen ment át az elmúlt öt évben”

  Úgy gondolja, hogy ha az embert az életben kemény dolgok érik, az az egyéniségét is formálja. Bölcsebbé, tapasztaltabbá tesz és ez érződik az ember viselkedésén, kisugárzásán is. Azt mindenki döntse el maga, hogy szerencsés-e valakiről egy találkozás után ilyen egyértelmű ítéletet hozni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon