MENÜ
 • Akár akartuk, akár nem: facebookos email cím

  Több százmillió felhasználót háborított fel a népszerű közösségi oldal legújabb "lépése".

  A Facebook megint önálló életre kelt, és mindenféle kérdés, vagy figyelmeztetés nélkül az adatlapunkon szereplő alapértelmezett email címet @facebook.com végződésre cserélte. Eddig @yahoo.com, vagy @gmail.com levelezős címünket is megjeleníthettük, hogy a felhasználók a közösségi oldalon kívül is kapcsolatba léphessenek egymással. Nos, a Facebook gondoskodott róla, hogy mindez házon belül történjen: ugyanis a @facebook.com-ra küldött üzenet a profilunk postafiókjába érkezik, és tovább növeli a Facebook-közösség függőségét.

  “Megköszönhetjük a Facebooknak, hogy értesítés nélkül megcsinálta ezt a változtatást” — fogalmazott ironikusan a címcserét Graham Cluley, a Sophos cég számítástechnikai biztonsági tanácsadója. – “A Facebook ugyan áprilisban bejelentette, hogy változásokat tervez a levelezési szolgáltatásban, azt azonban nem közölte egyértelműen, hogy a @facebook.com lesz az elsődleges email cím”.

  “”Új paramétereket vezetünk be, amelyek révén a felhasználók eldönthetik, melyik címet akarják feltüntetni” — védekezett közleményében a közösségi portál.

  Az emlékeket idősorrendben megjelenítő Timeline szolgáltatás bevezetése óta az emberek ellenőrizhetik, hogy meg akarják-e mutatni az egyes eseményeket, most a közlemény szerint ezt az információkra is kiterjesztik, kezdve az email-címekkel. Viszont a Find Friends Nearby szolgáltatás bevezetését elhalasztották, amellyel a földrajzilag közel található felhasználók között lehet majd böngészni.

  Forrás: metropol

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon