MENÜ
 • Ajzószerrel akarták feldobni a villaéletet

  Mint tudjuk, egy hétre beköltözött négy volt villalakó. Közülük Olivér és Gombi - nem meglepő módon - összebeszéltek és igencsak gonosz tréfával készültek a még játékban levő lakók számára.
  Olivér, Gombi, Ildikó és Szandika hétfő este költöztek vissza  egykori „otthonukba”, hogy jelenlétükkel kicsit felpezsdítsék a végjáték előtti hangulatot. A két fiú természetesen rákészült erre mindenféle aljassággal. Terveik között szerepelt például, hogy a villába szexuális ajzószert csempésznek, ezzel pörgetve fel a fiúkat.
  “Gondolkoztunk Gombár úrral, és arra jutottunk, hatalmas poén lenne, ha a fiúk egy kis merevedési zavarral küzdenének. Öt hónapja élnek már bezárva, szex nélkül. Borzalmas dolog ez, ezt mi Gombival mindketten nagyon jól tudjuk, pedig ennyi ideig talán nem is kellett tartanunk a cölibátust, hiszen mindketten már a játék korábbi szakaszában kiestünk. Utánanéztem a dolgoknak, találtunk egy vény nélkül kapható szexuális stimuláló szert, arra gondoltunk, kicsit beindulnának tőle a fiúk” – mondta nevetve Olivér, aki Gombival arra készült, a srácok italába kever egy keveset a készítményből.”Zseniális lesz ez a pár nap, és mi mindent megteszünk azért, hogy fokozzuk a hangulatot” – tette hozzá Gombi. Sajnos vagy nem sajnos, az RTL Klub megtiltotta számukra, hogy bármit is becsempésszenek a villába. Az átkutatás során hamar elő is kerültek a tabletták.

  Kész szerencse, hogy a tervük meghiúsult, hiszen a készítmény szedése nem kockázatmentes. A tabletta betegtájékoztatóján számos lehetséges mellékhatás olvasható, amelyek között súlyosabbnak mondható a mellkasi fájdalom, kalapáló szívdobogás, szédülés.

  Azért valljuk be, megnéztük volna szívesen, melyik fiú hogyan oldja meg a kis “problémát”…

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon