MENÜ
 • Agyonverte, amiért nem volt benne a hármasban

  Durva: egy 38 éves brassói férfi azért verte halálra élettársát, mert annak nem volt kedve részt venni egy szexuális játékban.

  Brutális kegyetlenséggel verte meg élettársa a 37 éves Irina Benet. A férfi ráadásul be is zárta a nőt, aki napokig orvosi ellátás nélkül élt, állapota pedig egyre súlyosbodott. Irinát végül a Brassói Megyei Kórházba vitték, ahol elhunyt – írja a manna.ro.

  A kórházi ágyon a nő azt állította, hogy ismeretlenek bántalmazták – tette mindezt gyilkosának fenyegetései hatására. Sajnos a nő röviddel ezután belehalt sérüléseibe.

  A nyomozás során az ügyészek megállapították, hogy a nőt ököllel, lábbal, egy székkel, és egy kábellel verték meg. Mint kiderült, a nő nem egyezett bele, hogy a férfival, és annak egy barátjával egyszerre létesítsen szexuális kapcsolatot. A bántalmazót, Ștefan Marcel Rogert előzetes letartóztatásba helyezték, és minősített gyilkosság és erőszak vádjával állították bíróság elé.

  A gyanúsított Németországban ismerte meg a nőt néhány évvel ezelőtt – Irina ott luxusprostituáltként dolgozott egy bordélyházban. A két fiatal egymásba szeretett, hazatértek Romániába, a férfi szecselevárosi lakására. A nő az ország északi részében született, a férfi miatt költözött Brassó mellé.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon