MENÜ
 • Agykárosodástól vált zsenivé

  A bukott egyetemista egy hatalmas agyabugyálás következtében hirtelen matekzseni lett!

  Az amerikai férfit annakidején a fősuliról is kirúgták, ám most hihetetlen fordulat jött el életében. A 41 éves Jason Padgett végzettség nélkül egy bútorbolt eladójaként éldegélt, és semmi más nem érdekelte, csak a testedzés, és a bulizás a haverokkal. Aztán egy este, a bárból hazafelé menet egy csapat huligán támadt rá, akik gyakorlatilag félholtra verték bőrdzsekijéért. Jason olyan súlyos agyrázkódást szenvedett, hogy mozgásában is korlátozott lett, de agyának egy olyan része nyílt meg, amiről addig semmit nem tudott.

  “Hirtelen matematikai képletek kezdtek cikázni a fejemben, soha nem értett összefüggések merültek fel, a számok világa sokkal világosabb és egyértelműbb lett, mint bármi más” – elevenítette fel emlékeit Jason a Foxnews-nak.- “Bárhová néztem, a természet, vagy az alkotott világ minden egyes részletét képletekben láttam magam előtt.”

  Jason döbbenten vette észre, hogy szinte minden a világon leírható Pithagorasz tételével – a2+b2=c2 – s a matematikai képletek elképesztő bonyolultságú grafikai ábraként jelennek meg az agyában, amiket szabad kézzel le is rajzol.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon