MENÜ
 • Aguilera rózsaszín tincsekkel keresi a tökéletes tököt

  Christina Aguilera követi a sztárvilágot és egyre kevesebb normális hajfestéket használ. Az énekesnőt aközben fotózták le, miközben tökök kötötték le figyelmét.

  Az énekesnő ugyanis éppen fiával, a négyéves Max-el készül Halloween estéjére, melyet mivel mással ünnepelne, mint néhány tök kifaragásával. Az énekesnő új, rózsaszín hajzuhatagát egy dísztök-vásáron debütáltatta, ahol volt férjével, Jordan Bratmannel, jelenlegi barátjával, Matthew Rutlerrel és fiával, Max-el jelent meg.

  Miközben az énekesnő nagy figyelemmel kereste a legjobb tököket, a paparazziknak sikerült néhány fotót csinálni csemetéjéről is, aki anyukájához hasonlóan nem fél a színesnél színesebb összeállításoktól.

  Igaz, ez anyucira most nem volt jellemző. A klipjében férfigyilkost játszó Aguilera ugyanis csak hajával extrémkedett, amúgy maradt a hétköznapi farmer-ing kombónál és egy óriási szemüveggel próbálta kivédeni a fotósokat. Kissé logikátlanul, ilyen hajjal…

  Az énekesnő amúgy pont a múlt héten mesélt az angol The Sunnak arról, hogy egyáltalán nem találja nehéznek azt, hogy különböző szerepeket vegyen fel magánéletében:

  “Nagyon jó szisztémám van. Olyan, mintha különböző kalapokat viselnék. Például van a művész-kalapom. Ha a színpadon vagyok, akkor úgy öltözök fel, mint aki egy külön karaktert játszik, amit egy dalon keresztül eresztek ki magamból. Itt az a cél, hogy játékos legyen, hogy megmutassam a tapasztalatomat a szexualitással kapcsolatban és hogy kihangsúlyozzam a nőiességemet. Ez a kalap nagyon különbözik attól a kalaptól, amit otthon hordok és amit este veszek fel, mikor hazaérek, megölelgetem a fiamat és eléneklek neki egy gyerekdalt.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon