MENÜ
 • Aguilera lenézi Britney és Justin zenéjét

  Bár Christina Aguilera Britney Spears és Justin Timberlake mellett nőtt fel, ez korántsem azt jelenti, hogy tisztelné a zenei életpályájukat.

  Az énekesnő – aki nem szeret bugyit hordani – mikor legutóbb nyilatkozott új albumáról, a Lotusról, szóba hozta Max Martin producert is, aki eddig Britneynek és Justinnak írt dalokat.

  “Nem tudom, hogy képes lettem-e volna dolgozni vele még régen… Ő csinálta az összes Britney és N’Sync dalt, én pedig azért valamivel komolyabb dologra vágytam. De most már tiszteljük egymást.”

  Bár az énekesnő mostanában újra a könnyedebb pop felé tartja az irányt – legalábbis új, Your Body című dala nyilvánvalóan – ettől függetlenül nem szereti azt a fajta popzenét, amit Britney vagy Justin képviselnek:

  “Nem igazán törekszem arra, hogy mindenképpen kereskedelmi sikerem legyen. Ahhoz az embernek el kell vesztenie a kreativitását és őszinteségét. Szégyellem, hogy régen popsztár voltam, de a saját kereteimen belül szeretek más pop zenét csinálni, a saját stílusommal és megkötéseimmel.”

  Az énekesnő első albuma, a Genie In A Bottle még tipikus tinipop lemez volt, viszont az azt követő albumai – melyek már nem is arattak nagy sikert – mind dalszövegekben mind pedig a különböző zenei stílusokban egy kollegáinál felnőttebb irányt mutattak be.

  “A Stripped album előtt azt képviseltem ami nem vagyok, de rákényszerítettek erre, ami nem volt igaz. Utána pedig rám is ragadt a Genie in a Bottle címkéje.”

  Nemrég Aguilera arról is mesélt, hogy mennyire rákényszerítették főnökei a vékony testalkatot.

  Úgy néz ki Christina nem igazán törődik volt gyerekkori kollégáinak lelki állapotával.

  Tőle ez nem szokatlan. De hát ezért szeretjük…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon