MENÜ
 • Aguilera bevállalja

  Számára a saját zenei ízlésének kifejezése előrébb van, mint hogy mi az, ami mások szerint nagy siker lehet a lemezpiacon is.

  Christina Aguilera legutóbb arról beszélt, hogy számára a saját zenei ízlésének kifejezése előrébb van, mint hogy mi az, ami mások szerint nagy siker lehet a lemezpiacon is. Az énekesnő éppen ezért nem bánja, ha kockázatot kell vállalnia természetességével. Ilyen higgadt hozzáállással is legalább nem azon idegeskedik, hogy vajon jól alakulnak majd a lemezeladásai.

  “Értem már el hatalmas eladási sikereket, rekordot is döntöttem, jó darabig benne voltam a sűrűjében. Vállalom a kockázatot, ilyen vagyok valójában.” Szerinte nem baj, ha ő mint művész olyan értékeket is alkot, amelyeket a nagyobb tömegek egyszerűen eleresztenek a fülük mellett.

  Christina következő albuma Lotus címmel novemberben fog megjelenni mind Nagy-Britanniában, mind az Amerikai Egyesült Államokban. A lemez vezető dala a Your Body című lesz, amiből egy rövidebb részlet már az interneten is megtekinthető.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon