MENÜ
 • Afrikába utaztak a fiúk

  És nagy szívükről tettek tanúbizonyságot.

  A One Direction meglátogatta azt a földrészt, ahova egyébként nem igazán jár. Egyszerű oka van ennek, hiszen nem nagyon vannak olyan országok, városok, amelyek megengedhetik maguknak Afrikában, hogy egy ilyen elképesztően népszerű bandát meghívjanak és még ki is fizessenek. Sőt, a fiatalok nagy része is talán azt sem tudja, kik ők, nemhogy még fizessen is azért, hogy megnézze.

  Most azonban a srácokat egyáltalán nem motiválta az anyagi haszonszerzés. Egy, anyaországok, Nagy-Britannia által szervezett jótékonysági úton vettek részt és ennek keretében utaztak a kelet-afrikai Ghánába, illetve annak fővárosába, Accrába. “Életem legelképesztőbb élménye!” – tette közzé Twitterén Niall Horan.

  A fiatalembereket gyakorlatilag sokkolta, hogy mások más országokban micsoda nyomorban élnek. Szemtől szembe megtapasztalták az éhezést, a városszéli nyomornegyedeket és ebből okulva fokozott hangsúllyal hívják fel rajongóik figyelmét arra, mennyire fontos, hogy segítsünk embertársainkon. Bízzunk benne, hogy mások szemét is felnyitották.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon