MENÜ
 • Adele visszaütött Lagerfeldnek

  Alig egy nappal Karl Lagerfeld megosztó megjegyzése után súlyáról, Adele már vissza is ütött.

  A Someone Like You énekese azt hirdette, hogy büszke súlyára, hogy a valódi nőket képviselheti, ő maga soha sem akart úgy kinézni, mint azok a lányok, akiket Lagerfeld a kifutóra küld. A 23 éves lány azt mondta egy interjúban a People magazinnak, hogy: “Sosem szerettem volna úgy kinézni, mint a címlaplányok. A nők többségét képviselem és erre nagyon büszke vagyok”.

  Mint azt már mi is megírtuk előzőleg, amikor Karl Lagerfeldet a női popsztárokról kérdezték, azt válaszolta, hogy most Adele van terítéken, aki bár egy kicsit duci, de gyönyörű arca van és isteni hangja. A 78 éves divatguru többek között azt is elmondta, hogy véleménye szerint az orosz férfiak csúnyák, a görögöknek és az olaszoknak pedig gusztustalan szokásaik vannak. A duci komment a Chanel kreatív rendezőjétől kemény kritikákat kapott. Curves és Chaos teltkarcsú emberek mellett kiálló blogja is mereven elhatárolódott mind Lagerfeldtől, mind a Chaneltől, legalábbis amíg kapcsolatban állnak vele.

  Adele Dél-Londonból jutott az óriási világsikerig az utóbbi évek során, mivel 19 és 21 albumja összesen több, mint 23,5 milliót adott el. Múlt évben torokműtéten esett át, a nagy visszatérést a felépülés utánra a vasárnapi Grammy díjátadóra várhatjuk.

  Lagerfeld azóta már bocsánatot kért a sértett:

  – Azt üzenem Adele-nek, hogy én vagyok a legnagyobb rajongója. Néha, ha kiragadnak egy mondatot a nyilatkozatból, megváltoztatja a gondolat jelentését – magyarázta. – Ő a kedvenc énekesem, nagy imádója vagyok. Harminc kilót fogytam 10 év alatt és sikerült is tartanom azt a súlyt. Tudom, milyen érzés, ha a sajtó a megjelenésed alapján ítél meg. Adele egy csodálatos lány. A legjobb. Alig várom a következő lemezét!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon