MENÜ
 • Adele vagyona negyedét költötte új házára

  Adele megfontoltan költi el csillagászati vagyonát.

  Az énekesnő igazi dinamó. Nem csupán arra van ideje, hogy néhány hetes kisbabájáról gondoskodjon és hogy közben harmadik, eddigieknél vidámabb hangvételű dalait, de még házakat is képes vásárolni!

  Az énekesnő nemrégen adta el – egyik – otthonát Anglia partjainál, feladva a rajongók képzetét kedvencükről, melyben a gyerkőc majd vidáman futkározhat, míg mamája szívfájdító balladák szövegein töri a fejét. Most pedig – hogy a várost még véletlenül se kelljen hanyagolnia – Notting Hillben is vett egy kecót. cirka 550 millió forintért.

  A öt hálószobával is felszerelt szerény hajlék London egyik legjobb negyedében van. Ez pedig ki is jár a kismamának, hiszen az, aki hivatalosan is a szigetország egyik leggazdagabb zenésze, igazán nem lakhat a parton, ahol olyan hangosan a hullámok.

  Mellesleg reméljük, hogy Kylie Minogue és Pippa Middleton bírják a gyereksírást és a skálázást, mert várhatóan ők lesznek az új szomszédai Adele-nak és férjének, Simon Koneckinak.

  Az énekesnő anyagi helyzetéért persze nem kell aggódni. Több mint kétmilliárd forintot érő vagyona nem csappant meg, hiszen a Skyfall című Bond-filmzene – melyet az X-Faktor 2012-es szériájának szereplői is halomba dicsérték – valószínűleg hoz annyit a konyhára, hogy ne IKEA-cuccokkal kelljen berendezni a kérót.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon