MENÜ
 • Adele új szerepben?

  Más pozícióban is kipróbálhatja magát a szupersztár

  Úgy tűnik, minden esély megvan rá, hogy Adele-el hamarosan a mozivásznakon találkozhatunk. A The Sun értesülései szerint az Oliver! című musical filmadaptációjának producerei a 29 éves Grammy-nyertes énekesnőt szemelték ki Nancy megformálására.

  “Hatalmas lehetőség lenne számára és Adele komolyan elgondolkodott rajta. Ez egy új kihívás lenne számára, de határozottan vevő lenne rá” – árulta el a lap informátora.

  Az új Oliver! musical Charles Dickens Oliver Twist című regénye alapján készül. Az eredeti filmadaptációt Carol Reed rendezte, míg a forgatókönyvet Vernon Harris írta, az alkotással pedig 11 Oscar-jelölésből hatot váltott díjra. Az új projekt direktora a Doctor Who, Sherlock és Being Human sorozatokról ismert Toby Haynes, a producer feladatait pedig Cameron Mackintosh hajtja végre.

  Ez lenne az első produkció, amiben a Hello slágergyárosa szereplőként is részt vesz. Ennek ellenére hangja már korábban is hallható volt a nagyképernyőkön, amikor felénekelhette a James Bond: Skyfall betétdalát, amiért Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjat is kapott.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten