MENÜ
 • Adele új ciciket kapott

  Habár az énekesnő egyszerű ajándékokat kért, Rihanna nem bírt magával és csak azért is kitűnt a tömegből egy pár női idommal.

  Adele-nak több oka is volt most szombaton az ünneplésre. Egyrészt 21 című albuma az eladási listákon beelőzte Michael Jackson Thrillerét, ezzel minden idők ötödik legnagyobb példányszámban eladott album lett Nagy-Britannia történetében. Másrészt megünnepelhette huszonnegyedik születésnapját is. De mit is adjon ajándékba az ember egy olyan nőnek, akinek van 8 Grammy és 3 Brit Award díja, valamint milliói a bankban? Az év ajándéka mindenképp Rihannáé, aki két szép nagy mellel ajándékozta meg barátnőjét.

  A tortát megsegítette egy-két kedves Twitter-üzenettel is: “Boldog születésnapot az én szerető Adele-omnak.”, valamint gazdagította az internet világát egy magáról készült toplesszes képpel, amin női bájait a kezével takarja a következő kísérőszöveggel: “Adele Laurie Blue Adkinsnek, a legrosszabb r×××ncnak a környéken. Legyen a legászabb születésnapja. Cake cake cake ×××”

  Szombat éjjel Adele a legközelebbi barátaival és nemrég összeszedett pasijával, Simon Koneckivel bulizott. Az ünnepeltnek egyetlen kívánsága volt, hogy mindenki hozzon egy doboz bort. Nem üveget, hanem dobozt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon