MENÜ
 • Adele soha többé nem megy turnéra?

  Koncertjén vallott az énekesnő

  Adele tegnapi koncertje közben könnyekben tört ki és rossz hírrel szolgált azok számára, akik abban reménykedtek, hogy a jövőben élőben hallhatják az énekesnőt. A brit slágergyáros, akinek aktuális világkörútja tavaly februárban startolt, a turné új zélandi állomásán árulta el, hogy talán soha többé nem turnézik majd.

  Adele március 26-án, az Auckland-i Mount Smart stadionban jelentette be a meglepő hírt, és döntését súlyos lámpalázával indokolta.

  “Nem vagyok túl jó a turnézásban… a tapstól egy kicsit sérülékenynek érzem magam” – vallotta be Adele a negyvenezer emberből álló közönségnek. “Nem tudom, fogok-e valaha újra turnézni. Az egyetlen ok, amiért ezt bevállaltam, ti vagytok. Nem vagyok biztos benne, hogy a turnézás nekem való. Nem fogok hazudni.”

  A színpadon rátörő félelmekről Adele korábban is nyilatkozott már, emellett pedig szorongásos rohamairól is vallott a Q magazinnak adott interjújában.

  “Szorongásos rohamaim vannak, pánikolok a színpadon, úgy érzem, mintha a szívem fel akarna robbanni, mert soha nem érzem úgy, hogy képes vagyok átadni valamit. És nem lépek fel fesztiválokon. Halálra rémülök az olyan hatalmas közönség gondolatára. Gyűlölném, ha fesztiválon kellene koncerteznem, kapnék egy kicseszett pánikrohamot és nem mennék fel a színpadra.”

  Adele tegnapi koncertje volt a gigasztár utolsó show-ja, mielőtt visszatér az Egyesült Királyságba, ahol júniusban és júliusban viszi közönség elé legfrissebb lemezének dalait és korábbi slágereit.

  Forrás: Inquisitr

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon