MENÜ
 • Adele leköpné az apját

  Adele-t nem úgy ismertük meg, mint aki visszafogná magát a nyilatkozataiban, de a napokban újabb meglepetést tudott okozni rajongóinak a nem csak nagyhangú, de nagyszájú énekesnő is.

  Legutóbb édesapjáról nyilatkozott, akinél elmondása szerint akkor borult ki véglegesen a bili, mikor az különböző bulvárújságoknak adta el a saját lányáról szóló történeteket. Ezek után ha újra látná apját, azt egyszerűen leköpné:

  “Igazándiból készen álltam arra, hogy újrakezdjem a kapcsolatunkat. De k***vára elrontotta. Soha nem fog hallani felőlem. Mivel nincs más, ami jobban bosszantana mint az, hogy apámat a sajtó pénzelte. Akkor pénzeljék! Ez rettentően feldühít! Hogy visszatér tíz év után azzal a szöveggel, hogy “lehet, hogy a problémáid a férfiakkal rám vezethetők vissza.” Hát b****za meg. Hogy mersz hozzászólni az életemhez? Ettől felforr a vérem.”

  “Amit tett, annak vannak más következményei is, nem csak az, hogy fél évig kapta a kib***zott pénzét. Eldobom tőle az agyam. “Annyira szeretem őt” Igazán? Szeret engem? És ezt miért egy újságon keresztül üzeni meg? Ha valaha meglátom, az arcába köpök.”

  Kemény szavak egy lágy szívű énekesnőtől. De vajon tényleg megérdemel egy áruló apuka ilyen kemény szavakat? Lájkold a cikket, ha igen!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon