MENÜ
 • Adele fogyása

  Adele megmutatta új alakját leggingsében. Barátjával, Simon Koneckivel töltött el egy napot.

  Adele egyre vékonyabb múlt évi torokműtétje óta. Most meg is mutatta, mégpedig Nyugat-Londonban, Notting Hill környékén kapták lencsevégre leggingsében. Társaságául szerelme, Simon Konecki szegődött mellé, továbbá az énekesnő Louie névre hallgató, imádott tacskója.

  A hármas először megebédelt egy kávézóban, majd egy kis vásárolgatás után betértel a Pret A Mangerbe egy kis koffein-utánpótlásért. Kis vásárolgatás után pedig egy lakberendezési üzletbe is betértek.

  A viszonylag jó idő ellenére Adele még mindig hordja szőrös kalapját, melyet még januárban mutatott meg a rajongóknak Twitterjén. Bár az énekesnőnek 380.000 angol fontot érő háza van Notting Hillen, melyet ő maga vásárolt pár évvel ezelőtt, jelenleg a bérelt hétmillió fontos, tíz szobás Sussex-villában lakik, hiszen ez illik igazán a szupersztársághoz. Arról is felreppent már a pletyka, hogy tizenhárom évvel idősebb barátjával közösen vásároltak egy két és fél millió fontos birtokot Kelet-Sussexben.

  A díjátadók évszakában már megmutatta vékonyabb alakját, múlt évi egészségügyi problémáit követően. Jó pár koncertet kellett lemondania, mivel beteg hangszálai műtétre szorultak. Még múlt hónapban magával Karl Lagerfelddel is összeszólalkoztak, aki meggondolatlan megjegyzést tett Adele súlyára, Adele azonban büszkén megvédte magát, cikkeinket a történetről elvolvashatjátok itt és itt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon