MENÜ
 • Adele fiát már most elhalmozzák

  A kisfiút egyébként még a közeli ismerősök közül is csak nagyon kevesen látták, de állítólag már nem kell sokat várni a nagy bemutatásra.

  Alig hogy megszületett Adele és Simon Konecki első közös gyermeke egy imádni való kisfiú személyében, a pár barátai leplezetlenül elkezdték ajándékokkal elhalmozni a kicsit. A valamivel több, mint egy hete született fiút egyébként a nagy nyilvánosságtól egyelőre teljesen elzárva tartják, gyakorlatilag még azt sem tudjuk, mi a neve.

  Olyan ismert nevek rohantak azonnal a kismama boltba, mint Jessie J, vagy Adele nagy barátnője, a barbadosi Rihanna. Utóbbi apró kis ruhákat vásárolt a csöppségnek, az egyiken például az “Anyukám egy rocksztár” felirat díszeleg. Nos, ez legalább szinte még igaz is.

  “Rihanna nagyon szereti Adele-t és amikor kiderült, hogy terhes, az első gratulálók között volt. Most meg, amikor meglátta a neki ajándékozott babaruhákat, nevetésben tört ki a feliratok láttán.” A kisfiút egyébként még a közeli ismerősök közül is csak nagyon kevesen látták, de állítólag már nem kell sokat várni a nagy bemutatásra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon