MENÜ
 • Adele és Cyrus egy lemezen

  Érdekes duettekkel fogja meglepni a világot Wiz Khalifa, aki három világhírű énekesnőt is képes volt a stúdióba csábítani. Egészen eltérő előadókról van szó!

  A Blacc Hollywood című lemez igazi csemegének fog számítani a zenerajongóknak, Khalifa ugyanis egészen elképesztő egyveleget készül felmutatni – legalábbis duettek terén.

  A rapper ugyanis egyszerre csábította a stúdióba Miley Cyrust és Adele-t, akik között minden szempontból bőven van eltérés. Sőt, szinte csak az van…

  “Rengeteg vendégszereplés van a lemezen, mindegyik kész, de még nem biztos, hogy melyik kerül fel véglegesen a korongra. Vannak dalaim Mileyval és Adele-lal is.”

  Az igazi álom persze az lenne, ha a két hölgy egy dalon szerepelne, bár egy élő fellépésen azért megijednénk, ha Cyrus Adele-hoz próbálná dörzsölgetni hátsó felét. Attól pedig méginkább, ha ez fordítva történne meg!

  Khalifa ezen kívül szerepelni fog Miley Cyrus Bangerz lemezén is, de állítólag felvett egy dalt Britney Spearsszel is, az énekesnő decemberben érkező, rendkívül személyes hangvételű új albumához is, melynek várható lelki mélységét furcsán sugallja a 17-én érkező első kislemez címe, mely Werk Bitch lesz. Britney mellesleg Cyrus albumán is szerepelni fog az SMS (Bangerz) című címadó dalon.

  Úgy néz ki sztárjainak manapság félnek egyedül a stúdióban és mindenki énekel mindenkivel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon