MENÜ
 • A zombik is lehetnek szexisek?

  Furcsa fotók készülőben: fürdőrucis zombilányok pózolnak a tengerparton! A dél-afrikai cég felettébb bizarr reklámmal rukkolt elő, a hozzászólók kritizálják az ötletet.

  Véres sebek és mindenféle ijesztő sérülések borítják a lányok tesét – természetesen csupán a sminkesnek köszönhetően. A nagy sikernek örvendő amerikai Walking Dead kultsorozat megtette kellő hatását, hisz egyre inkább divatosabbak az élő-halottak. Most egy dél-afrikai reklámügynökség állt elő a bizarr ötlettel: szexi zombikat fotóznak a tengerparton és kiadják a saját Walking Dead-es bikini naptárukat – írja az io9.com.

  A csinos bikinis lányok szokásukhoz híven csábos pózolnak a kamerának, azonban ezúttal tele vannak sminkelve különböző sérülésekkel. Íme a bizarr videó a fotózásról:

  A stáb alaposan kitett magáért, a véres sebek igencsak élethűre, a végeredmény viszont meglehetősen furcsára sikeredett. A fórumozók szerint ugyanis a zombikban, azaz az élőhalottakban semmi szexis nincsen, szép lányokat ronda sebekkel elcsúfítani pedig bűn. Szerintünk viszont az a legnagyobb probléma az egésszel, hogy a lányok inkább tűnnek erőszak áldozatainak, mintsem a sorozatból ismert járkálóknak…

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon