MENÜ
 • A Zara tulajdonosa a leggazdagabb a divatszakmában

  A milliárdosok listáján igen előkelő helyeket foglalnak el a divatszakma képviselői is.

  A Zara, valamint az egész Inditex csoport megalkotója, és vezetője, Amancio Ortega a leggazdagabb ember a divatiparban a Forbes 2013-mas Milliárdosok elnevezésű listája szerint.

  A spanyol üzletember vagyona 57 milliárd dollár, az éves vagyongyarapodása pedig az elmúlt évben 19,5 milliárd dollár volt.

  A listán olyan nevek szerepelnek még, mint a Louis Vuitton Moet Henessy csoport vezére, Bernard Arnault, aki a 10. helyet érte el a maga 29 milliárd dollárjával, vagy a listára frissen belépő amerikai tervező, Tory Burch egymilliárdos vagyonával, a Diesel mogul Renzo Rosso a 3 milliárd dollárjával, a Dolce & Gabbana alapítói, Domenico Dolce és Stefano Gabbana 2-2 milliárdjukkal. Visszatérve a lista elejére Liliane Bettencourt, a L’Oreal örökös lett a világ leggazdagabb nője a a 30 milliárd dollárjával.

  A női milliárdosok száma egyharmad résszel növekedett az elmúlt évben, ami azt jelenti, hogy ma az 1426 bejegyzett milliárdos közül 138 nő van. A mexikói telekommunikációs mogul, Carlos Slim Helu uralja a listát már 4 éve folyamatosan a 73 milliárd dolláros összvagyonával.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon