MENÜ
 • A YouTube is jól járt a Gangnam Style-lal

  Nagy nyereséget könyvelhetnek el a dél-koreai fickónak köszönhetően.

  Mint az december közepén kiderült, Psy mégsem hozta el a világvégét. Ehelyett népszerűsége megállíthatatlanul növekedett, megmérgezve nemcsak az emberek, de az állatok elméjét is. Mostanra nézettsége elérte az 1,2 milliárdot, ami továbbra is abszolút rekord, a második helyezett Justin Bieber-klip több százmillióval le van maradva.

  A YouTube népszerű videói bevételt generálnak. Minél többen klikkelnek egy-egy linkre, az annál több bevételt tervel mind az oldalnak, mind a reklámcégeknek, akik jópénzért kitették hirdetéseiket. Tavalyi megjelenése óta a dél-koreai videó több mint nyolcmillió dolláros, átszámítva 1,8 milliárd forintos bevételt generált.

  Az oldal egyik munkatársa szerint Psy sikere a “fülbemászó dallam egyetemes vonzerejében és lovakat idéző nagyszerű táncmozdulatokban rejlik”. A Gangnam Style a becslések szerint több millió dolláros pluszbevételt hozott előadójának a digitális letöltések és a különböző reklámszerződések révén. Psy – eredeti nevén Park Cse-Szang – a Gangnam Style globális sikere óta óriási népszerűségnek örvend hazájában, és nemrég megkapta Dél-Korea egyik legmagasabb kulturális kitüntetését is.

  Mindettől függetlenül lassan szeretne továbblépni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon