MENÜ
 • A villalakónak csak a szerelem maradt

  Fecó valóban a pénztelenséggel küzd. Amikor kilépett a villa ajtaján, Csabától kapott 200 forintja volt minden vagyona.

  Természetesen családja maximálisan támogatja, kedvesének is van némi tartaléka. Ám az anyagiak érdekelték legkevésbé a kiesett játékost, amikor először kilépett a luxusbörtönből. A pénztelenségen túl a dumagépnek kemény hírekkel is szembesülnie kellett a műsor után. Testvére hívta félre, hogy elmondja neki: a cég, ahol korábban dolgozott, csődbe ment, nagynénje pedig egy héttel a beköltözése után elhunyt.

  “Már öt hónapja halott! Hihetetlen! Erről semmit sem tudtam! Csak kapkodom a fejem, fogalmam sincs, hogyan tovább, miből élünk majd meg. Egyelőre a kinti világgal ismerkedem” – nyilatkozta Fecó.

  “Valószínűleg lesznek haknijaink. Ha ez nem jön be, akkor meg elmegyek nyáron dinnyézni, vagy máshova dolgozni” – jelentette ki az egykori raktáros. Az „igazi” esküvő Angélával is pénz kérdése, mert bár a villa falai között megesküdtek, a hivatalos ceremónia és a lagzi még hátravan. Ha lesz rá keret, megtartják a kézfogót.

  Fecó azt is elárulta, számára a legfontosabb, hogy végre együtt lehet kedvesével és ezen még Dya hirtelen jött szerelmi vallomása sem változtathat. “Igazából sajnálom ezt a lányt. Nem is értem, hogyan jöhetett elő ezzel a dologgal, amikor tudja, hogy itt van nekem Angéla meg a két gyerek” – magyarázta Fecó.
  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon