MENÜ
 • A világ legszerencsétlenebb rablása – egy dollárért

  Egy férfit tegnap előzetes letartóztatásba helyeztek, miután megpróbált kirabolni egy bankot - célja az volt, hogy összeszedjen egy dollárt.

  Az 50 éves férfit már két bankrablás ügyében is keresték, így ez a harmadik tette rá a pontot az i-re. A férfire a bank két dolgozója szabadította rá a zsarukat, akik azonnal értesítették a hatóságukat, miután kollegájuk átadta a rablónak a 200 forintnyi értékű papírost. A tranzakció amúgy nehézkés volt, mert először mindenki azt hitte, hogy viccről van szó.

  McMullen mellesleg már régóta a bank törzsvendége, így nem is értették a viselkedését. Mikor elkezdte követelni az egy dollárt és bejelentette, hogy bankrablás történik, az ügyintéző az elmondottak szerint simán átküldte a másik ablakhoz, ahol a férfi már haragos volt, főleg, hogy a második ügyintéző is csak nevetett rajta és nem hitte el, hogy ez nem átverés.

  Ezekután a férfi újra odament az első ablakhoz, ahol a bank igazgatóját követelte és azt akarta, hogy rendőrséget hívjanak rá. Majd megjelent a bank menedzsere és kiadta az utasítást, hogy inkább adják oda a férfinek azt az egy dollárt, így senkinek nem lesz baja. Miközben kiadták neki a zsákmányt McMullen elbeszélgetett az intézmény egyik új alkalmazottával, tisztázva, hogy ő most éppen bankot rabol.

  Miután megérkezett a rendőrség, sajnálatos módon McMullennek csalódnia kellett, hiszen a bank vagyonából nem tulajdonított el semmit. Az ügyintéző ugyanis saját pénztárcájából vette ki az egydollárost.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon